Boeken / Tijdschriften

Basisboek Gespierd Lichaam Bouwen
In dit boek leer je alles op het gebied van spieren trainen, voeding, supplementen, trainingschema’s, voedingschema’s, blessures, oefeningen goed uitvoeren en tips om nog meer resultaat te behalen.
Nu tijdelijk met 2 BONUSSEN: Boek 50 Bodybuilding tips + Stappenplan
Prijs: Inclusief 50% korting = €17,- (Normale prijs €34,-)

Jaarabonnement Body + Mind (12 nummers)
Body+Mind is al jaren het toonaangevende wellness, fitness en lifestyle tijdschrift van Nederland. Body+Mind richt zich op mensen die zowel interesse hebben in "Body" (lichaamsverzorging, gezondheid en bewegen) als in "Mind" (balans en harmonie). Body+Mind geeft veel praktische tips en staat vol trendsettende artikelen over fitness, mode, reizen en ontspanning.
Prijs: GRATIS (Excl. € 19,95 verzend- en administratiekosten per jaar)

Sixpackabs programma voor sterke, strakke Buikspieren + GRATIS Bonussen
Bouw meer spiermassa op en train sterkere spieren. Verminder lichaamsvet en maak je buikspieren en sixpack eindelijk zichtbaar. Dit programma is je 90 dagen plan voor succes. Na betaling kan je het volledige programma DIRECT downloaden
Prijs: €37,- (Inclusief Vele Bonussen met een totale waarde van €192!!)

Fit in 90 Dagen Receptenboek
Het Fit in 90 Dagen Receptenboek bevat 15 ontbijten, 15 lunches, 15 snacks en 15 avondmaaltijden voor een slanke en fitte levensstijl. Nu tijdelijk met 10 bonusrecepten en een gratis interview met Inge over het organiseren van je voeding.
Prijs: €23,-
Van Fat tot Fit in 90 Dagen
Ontdek hoe ook jij in 90 dagen FIT wordt en blijvend afslankt. Word je eigen Personal Trainer. Tijdelijk inclusief een mp3-interview met Lifestyle Coach Marco van Tol.
Prijs: Normaal €37 Afslankwebwinkel.tk-prijs: €27,-